Categorii: Monden Vedete Romania

Copie la indigo! Fetița lui Victor Slav seamănă perfect cu el, așa cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o fetiță superbă, Sofia Natalia, rezultat al poveștii de dragoste pe care a trăit-o cu Bianca Drăgușanu. Micuța este copia perfectă la tatălui ei.

 

Victor Slav a dat publicității, pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare așa cum arăta în copilărie.  Asemănările dintre prezentatorul de televiziune și fiica sa sunt mai mult decât evidente, lucru pe care l-au remarcat și fanii acestuia.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Sofia e norocoasă că te are și îți seamănă emnorm”, ”E leit fotocopia ta, iar pe tine te văd mai tată decât o văd mamă pe Bianca”, ”Copii la indigo”, ”E atât de fumoasă, seamănă cu tine!”, ”Chip leit”, ”Semănați leit unul cu altul, singura diferență e părul, rstul e copie la indigo”, ”Seamănă foarte mult cu tine”, ”Cum e tata, așa și fata”, ”Duoă picături de apă”, ”Seamănă perfect cu tine, Victor. Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru asta!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Victor Slav de la prietenii virtuali.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important