Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Connect-R a împlinit astăzi 40 de ani! ”Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc”

Connect-R își sărbătorește ziua de naștere. Artistul a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Cântărețul le-a transmis fanilor săi un mesaj prin care se declară recunoscător. ”Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu, așa cum ești tu, pentru că altfel personajul tău ăla care vrea să pară tot timpul impecabil te va obosi foarte grav”, a declarat Connect-R pe rețelele de socializare.

Artistul este unul dintre cei mai apreciați artiști. A fost căsătorit cu Misha și au împreună o fetiță. Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, Misha și Connect-R continuă să locuiască împreună și să meargă în vacanțe alături de fiica lor.
Prietenii apropiați, dar și fanii au postat numeroase fotografii pe rețelele de socializare. Solistul a mărturisit că de-a lungul celor 40 de ani a învățat să fie el însuși, însă că va mai rătăci probabil mult timp de acum încolo.

”Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu”

„Mulțumesc frumos pentru mesajele minunate pe care le-am primit de «La mulți ani!», apreciez mult că sunteți o comunitate atât de frumoasă. Foarte multe mesaje, n-o să reușesc să răspund la toate, de aceea și fac filmulețul ăsta. Vă iubesc din suflet că îmi sunteți aproape. Fac 40 de ani, 40 de ani am rătăcit și probabil c-o să mai rătăcesc, habar nu am.

Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată și evident care nu poate muri niciodată. Este puțin impropriu să-i spui cuiva care știe că e de-o veșnicie, să-i spui: «La mulți ani!», dar orice e o dovadă de dragoste și orice mesaj care conține dragoste, așa cum conțin mesajele voastre, este binecuvântare. E bine ca la binecuvântări să nu oferi ca răspuns un refuz. Vă mulțumesc din suflet! Lucru pe care l-am învățat de-a lungul celor 40 de ani este că e bine să fii tu, așa cum ești tu, pentru că altfel personajul tău ăla care vrea să pară tot timpul impecabil te va obosi foarte grav, să nu obosiți, ci doar să fiți așa cum sunteți voi. Mulțumesc frumos!”, a declarat Connect-R pe rețelele de socializare.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În cadrul unui podcast, cântărețul a dezvăluit recent că a fost foarte depresiv o lungă perioadă de timp.

”Îmi lipsea Dumnezeu”

„Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și, culmea, aveam tot ce îmi trebuia, familie, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu”, a declarat Connect-R la Trinitas TV, citat de Spynews.
Cântărețul a făcut o dezvăluire inedită! Connect-R a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune că în fiecare an, de ziua lui de naștere, obișnuiește să citească mesajele de „la mulți ani” abia a doua zi.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR