Categorii: Monden Vedete Romania

Confesiunea prezentatorului de la ”Survivor România”. ”M-a pus într-o situație dificilă”

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de familie pentru a merge la show-ul care se filmează în Republica Dominicană.

Dan Cruceru s-a confesat într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro. Prezentatorul ”Survivor România” a afirmat că gândul că va sta departe de familie timp de câteva luni l-a pus într-o situație dificilă.

”Despărțirea de familie a fost foarte grea pentru că, de când sunt tată, nu am fost mai mult de 10 zile departe de ei. Gândul că voi fi plecat câteva luni bune m-a pus într-o situație dificilă”, a declarat el.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Adaptarea în Republica Dominicană, o aventură

Dan Cruceru a povestit că nu i-a fost chiar ușor să se adapteze în Republica Dominicană, unde filmează pentru ”Survivor România”.

”Adaptarea în Republica Dominicană a fost o aventură în sine. Deși locuiesc aici în condiții foarte bune, șocul a fost foarte mare pentru mine. Practic, am ajuns la capătul lumii, am plecat de la temperaturi scăzute și am ajuns aici, la 30 de grade. Am slăbit câteva kilograme bune, m-am bronzat deja, nu că am avut timp să stau la plajă, ci pentru că am filmat în aer liber, la temperaturi ridicate, sub soarele strălucitor”, a explicat el.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR