Categorii: Monden

Cleopatra Stratan, de nerecunoscut! Ce nume de scenă nou și-a ales

Cleopatra Stratan a ajuns la 16 ani și își dorește să cucerească publicul cu un nou look și un nou nume de scenă.

Potrivit Click, fiica lui Pavel Stratan a decis să își încerce norocul pe piața muzicală din Rusia, așa că a ales să poarte și un nou nume de scenă. Cleopatra e acum Angela și abordează un look total schimbat, plin de culoare.

Artista a lansat videoclipul Chocolat în primăvară și acum se pregătește pentru un nou single. Dacă ne amintim de micuța Cleopatra cărând un geamantan în celebrul clip „Ghiță”, schimbarea pe care a făcut-o este mai mult decât uimitoare și acum adolescenta pare foarte sigură pe ea.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Deține șase recorduri mondiale

Solista din Republica Moldova a fost, de foarte mică, un fenomen, reușind să fie deținătoarea a șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR