Categorii: Monden

Cleopatra Stratan, de nerecunoscut! Ce nume de scenă nou și-a ales

Cleopatra Stratan a ajuns la 16 ani și își dorește să cucerească publicul cu un nou look și un nou nume de scenă.

Potrivit Click, fiica lui Pavel Stratan a decis să își încerce norocul pe piața muzicală din Rusia, așa că a ales să poarte și un nou nume de scenă. Cleopatra e acum Angela și abordează un look total schimbat, plin de culoare.

Artista a lansat videoclipul Chocolat în primăvară și acum se pregătește pentru un nou single. Dacă ne amintim de micuța Cleopatra cărând un geamantan în celebrul clip „Ghiță”, schimbarea pe care a făcut-o este mai mult decât uimitoare și acum adolescenta pare foarte sigură pe ea.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Deține șase recorduri mondiale

Solista din Republica Moldova a fost, de foarte mică, un fenomen, reușind să fie deținătoarea a șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”