Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Claudia Stroie, dezvăluiri șocante despre moartea soțului! Solista de muzică populară a plâns în direct, la tv

Îndrăgita solistă de muzică populară, Claudia Stroie, trăiește o dramă cumplită după ce și-a pierdut soțul mult iubit. Artista a rămas văduvă, după ce partenerul ei, Dumitru Stroie, a decedat în urma unui accident de mașină. 

Invitată în platoul emisiunii ‘Acces direct’, marți (27 aprilie), Claudia Stroie și-a reamintit momentul în care soțul ei în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața.

Dumitru Stroie a murit la 30 de ani

Deși au trecut patru luni de la tragedie, cântăreața de muzică populară încă nu și-a revenit din șoc. Ea nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre regretatul ei soț.

Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe și posteriorul de 30.000 € 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Am primit telefon de la Poliție. Am tot sperat că va fi în viață. Mi-au zis că este la spital și că este bine, dar el murise pe loc. Pentru mine nu este mort, este încă viu. Dumitru este prezent peste tot. În fiecare zi vorbesc cu el. De acolo mă aude și mă vede. Mi-aș fi dorit să avem copii, să am ceva de la el. Nu cred că o să pot să mai fiu cu cineva, încă e vie amintirea lui și va fi mereu’, a spus Claudia Stroie, în direct, la tv.

Claudia Olariu și Dumitru Stroie au devenit soţ şi soţie după doar două luni de relaţie, în octombrie 2019.

“Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Am fost la Mănăstirea Găbud şi m-am rugat să îmi găsesc o fată, să îmi fac o familie cât mai repede. Am văzut-o acolo, iar părintele ne-a făcut cunoştinţă”, povestea Dumitru Stroie, pentru Click!

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat