Categorii: Monden

Claudia Pătrăşcanu nu are noroc în dragoste! Cu cine s-a iubit înainte de Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu nu are deloc noroc în dragoste! Înainte de a se cupla cu Gabi Bădălău, artista a fost logodită cu un turc, însă acea relație s-a terminat brusc. Claudia Pătrăşcanu a suferit enorm și chiar povestea că iubitul a părăsit-o printr-un sms, în 2012.

Claudia Pătrăşcanu nu are noroc în dragoste! Cu cine s-a iubit înainte de Gabi Bădălău

Solista a avut o relație cu Refik, un om de afaceri turc, și spera că acesta o va aduce la altar. Cei doi au fost împreună trei ani, din 2009 până în 2012, când bărbatul a anunțat-o că rupe logodna, scrie Click!

Aflat în Africa, într-o deplasare de afaceri, bărbatul i-a recomandat Claudiei să se mute din apartamentul lui şi să plece înapoi la părinţii ei din Constanţa. Turcul i-ar fi spus că este mai bine ca ea să își refacă viața cu un alt bărbat.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Claudia Pătrăşcanu a reușit să treacă peste eșecul sentimental în brațe lui Gabi Bădălău, deși luni bune a ținut relația secretă. În 2015 cei doi s-au căsătorit civil, iar la o lună, solista a anunțat că este gravidă. În 2017, ea a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Deși păreau că au o căsnicie trainică, se pare că infidelităţile repetate ale lui Gabi Bădălău au distrus mariajul lor. Cei doi se află în plin proces de divorț.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR