Categorii: Monden Vedete Romania

Claudia de la ”Survivor România” spune tot despre ce se petrece în echipa Războinicilor. ”Știe să își plimbe pionii pe tablă”

Claudia, fostă concurentă la ”Survivor România”, a revenit în țară după ce a fost eliminată de la competiție. Invitată la TV, aceasta a dat amănunte despre ceea ce se întâmplă în echipa Războinicilor.

Claudia a făcut parte din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, de la Kanal D. Aceasta a fost prima concurentă din echipa Războinicilor care a fost eliminată din competiție.

Revenită în țară, Claudia a fost invitată la emisiunea FanArena, unde a oferit detalii nebănuite despre ceea ce se întâmplă în echipa din care a făcut parte.

Claudia spune că „familia” pe care o invocă Războinicii nu există și că toți sunt individualiști. Mai mult, Claudia este de părere că Andi este cel care îi manipulează pe toți Războinicii.

Zanni a vrut să-i ofere primul ajutor Anei Porgras, dar nu a putut-o căra, pentru că e prea scund. Scene de-a râsu’-plânsu’...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri


„Andi este foarte inteligent. Andrei nu a fost manipulat de Andi și tocmai pentru că știe că Andi manipulează echipa. Andrei a spus și el că dacă așa votează toată echipa se duce după toată turma. Mi se pare o strategie înteligentă de-a lui și bravo lui că e deștept și știe să își plimbe pionii pe tablă”, a declarat Claudia, citată de wowbiz.ro.

Claudia a afirmat că Andi nu dă dovadă că este foarte bun pe traseele de concurs.

”Nu a adus multe puncte. Pe traseu nu dovedește în totalitate că e foarte bun în sport. Ne explica cum trebuie să facem noi și de fapt… Nu se concentrează în totalitate”, a afirmat ea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat