Categorii: Monden Vedete Romania

Cine sunt câștigătorii sezonului 3 al show-ului ”Asia Express”

S-a aflat cine sunt câștigătorii celui de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”, transmis de postul de televiziune Antena 1.

După 12 săptămâni petrecute în Filipine și Taiwan, unde au întâmpinat bariere de limbaj și comunicare și au fost nevoiți să trăiască cu un euro pe zi, o singură echipă a reușit să câștige marea finală și premiul de 30.000 de euro.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea sunt marii câștigători al celui de al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, potrivit unica.ro.


În finală, Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au calificat alătui de echipele formate din Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?