Categorii: Monden Vedete Romania

Cine este și cum arată fiica Marinei Almășan la 30 de ani! A vrut să se sinucidă din dragoste

Viața Marinei Almășan nu a fost una tocmai ușoară. În trecut, prezentatoarea tv s-a confruntat cu probleme din cauza fiicei sale, care a încercart să se sinucidă din dragoste.

Cine este și cum arată fiica Marinei Almășan la 30 de ani!

Marinușa, fata vedetei tv, a împlinit de curând 30 de ani, iar mama ei a dorit să îi transmită un mesaj plin de dragoste, prin intermediul rețelelor de socializare. Tânăra locuiește în Canada de mulți ani și a reușit să treacă peste momentele tensionate din trecut.

Pe când avea doar 25 de ani, fiica Marinei Almășan a încercat să se sinucidă din dragoste. La vremea respectivă, fata studia cinematografia la Montreal și a vrut să revină în țară.

Marinușa suferise o decepție în dragoste și a fost la un pas de a-și încheia socotelile cu viața. Adolescenta fusese părăsită de bărbatul cu care avusese o relație de un an și suferea enorm. În plus, relația dintre Marina Almășan și fiica ei se răcise considerabil. Marinușa este fiica din prima căsnicie a Marinei Almășan, cea cu Dan Ungureanu, dinaintea căsniciei cu Victor Socaciu.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Este fiica din prima căsnicie a Marinei Almășan

‘Ele nu se mai înteleg bine de când mama ei nu mai este pe cai mari, cum era cândva. Georgică Cornu i-a plătit studiile în Canada. Tot el i-ar fi dat bani să-și cumpere un apartament, dar la sumă a contribuit și tatăl ei natural. Suferă foarte mult după iubitul sau. Și-a ținut părinții în teroare, amenințându-i la telefon că se va sinucide. Sunt crize de adolescență, de revoltă că mama ei nu mai este pe piedestal și că lăsat-o și iubitul. Îi amenință pe amândoi că abandonează facultatea’, povestea un apropiat al Marinei Almășan, pentru Cancan.ro.

Din fericire, fiica prezentatoarei tv a trecut cu bine peste acel episod neplăcut și și-a refăcut viața.

’30 de ani face astăzi Marinuşa mea, şi-i face tare departe de mine… Nu-mi doresc decât să fie fericită! La mulţi ani, Balanţa mea, cea complicată!’, a scris Marina Almăşan pe Facebook, pe 3 octombrie.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat