Categorii: Monden Vedete Romania

Cine este miliardara părăsită de soț! A lăsat România și a plecat la Saint Tropez să se distreze

Nici miliardara rănită și umilită nu se lasă! Cea mai nouă și bogată partidă din România a plecat cu un avion privat să-și facă viața la Saint Tropez.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia unor amănunte și imagini senzaționale legate de ”aventurile” celebrei prim-balerine de la luxosul bar de noapte Melody de acum 35 ani, care a fost părăsită de Sorin “Mațe” pentru o anonimă manechină din Urlați, recunoscută pentru miile de bărbați care i-au trecut prin pat la o vârstă surprinzător de fragedă.

Cine este Marilena Simona Crețeanu

Sorin Crețeanu zis Sorin „Mațe” (deoarece a făcut mulți ani afaceri cu mațe) s-a despărțit de soția lui cu care a clădit împreună un conglomerat de firme – Comnord și Procema – cu afaceri de zeci de milioane de euro. Soția, Marilena Simona Crețeanu, este o fostă superbitate din anii ‘80 care a încântat privirile bărbaților bogați, în vremea aceea, pe scena barului de noapte Melody de pe bulevardul Magheru din Capitală.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Melody, cel mai în vogă bar de noapte din perioada comunistă, se afla sub înaltul directorat al distinsului și apreciatului Viorel Păunescu, o legendă vie a României.

Soția a aflat că ”Mațe” a intrat în criza vârstei de aproape 60 de ani, având o relație cu o fosta manechină din Urlați. Văzând că nu se mai poate face nimic, Marilena Simona Crețeanu a plecat în forță la Saint Tropez, zilele trecute, pentru a-și face viața frumoasă.

Află mai multe detalii pe Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?