Categorii: Știri Stiri Romania

Cine este femeia care și-a abandonat nou-născutul într-o casă părăsită din Județul Olt

La scurt timp după ce autoritățile au descoperit un nou-născut abandonat într-o casă părăsită din Județul Olt, s-a aflat cine este mama bebelușului.

Cine este femeia care și-a abandonat nou-născutul

Tatiana Truță are 40 de ani și lucrează ca infirmieră la Spitalul Orășenesc Balș. Femeia a dezvăluit că a ascuns nașterea pentru că îi era rușine de cei doi copii ai săi și că nu și-a dat seama că este însărcinată decât atunci când a intrat în travaliu. 

Copilul a venit pe lume în urmă cu trei zile și mama l-a ținut ascuns într-o casă părăsită, care aparține bunicii bebelușului și care nu are încălzire, scrie Adevărul.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Astăzi, 31 ianuarie, am fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că intr-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, judeţul Olt,  a fost găsit un bebeluş abandonat. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bals s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bebeluş, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton. Bebelusul era în viaţă,  îmbrăcat si învelit cu o pătură. A fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate, văduvă, cu doi copii. Femeia, care a spus că nu şi-a dat seama că e însăcinată, lucrează în domeniul medical, fiind infirmieră în cadrul Spitalului Orăşenesc Balş.   Cercetările continuă sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bals pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important