Categorii: Știri Stiri Romania

Cine este directoarea ucisă cu brutalitate, la spital! Criminalul este soțul ei, cu care se afla se afla în divorț

Început de an sângeros la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț! Directoarea de îngrijiri medicale a fost ucisă, vineri, 10 ianuarie, chiar în incinta unității sanitare.

Cine este directoarea ucisă cu brutalitate, la spital!

Anca Daniela Patriche, în vârstă de 49 de ani, a fost omorâtă cu brutalitate de soțul ei. Cei doi se aflau în proces de divorț și aveau împreună un băiat, student în anul III.

Femeia a fost descoperită într-o baltă de sânge, iar colegii au dus-o de urgență la Terapie Intensivă. Din nefericire, aceasta a decedat din cauza pierderii masive de sânge şi secţionarea arterei.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Criminalul nu a încercat să fugă de autorități și a așteptat pe holul spitalului ca oamenii legii să vină. Soțul femeii a mers în biroul acesteia și a încuiat uşa. A înjunghiat-o de două ori în zona gâtului.

Conform Monitorulneamt.ro., cei doi se aflau în divorț. Autorul crimei, în vârstă de 50 de ani, a fost reținut de polițiști.

Anca Daniela Patriche fusese promovată pentru funcția de director de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, în urmă cu doar două zile. Înainte ea a fost asistenta șefă a secției Chirurgie.
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat