Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Știri Stiri Romania

Cine este concurenta care a părăsit competiția ‘Mireasa’! Drumul ei de a-și întâlni sufletul pereche s-a încheiat brusc

Eliminare-șoc la ‘Mireasa’, în gala de sâmbătă! Lavinia Dotot, fosta iubită a lui Ștefan, a fost votată de telespectori pentru a pleca din competiție. Tânăra a rămas uimită când a aflat că trebuie să plece acasă, deși Claudia își dorea cu ardoare să părăsească competiția de la Antena 1.

Înainte de gala de sâmbătă, 3 octombrie, Claudia le-a cerut tuturor mamelor să o nominalizeze pentru eliminare. Tânără a mărturisit că vrea să plece acasă pentru că urmează ziua ei de naștere și pentru că nu și-a găsit sufletul-pereche în casa ‘Mireasa’.

Lavinia Dotot a fost eliminată de la ‘Mireasa’

‘Mi-e milă de ea, dar o pun pe ea. Dar cred că scapă’, a spus Doamna Geta, după ce a nominalizat-o pe Claudia.

Tot în ediția de sâmbătă, Simona Gherghe le-a certat pe mame pentru modul în care au decis să voteze în această săptămână. Deși au semnat un regulament în casa ‘Mireasa’, acela de a nu vorbi între ele despre cine urmează să voteze pentru eliminare, acestea l-au încălcat.

Din păcate pentru Claudia, aceasta a fost votată de telespectatori să rămână în casa ‘Mireasa’. Lavinia Dotot a fost votată ultima de public, motiv pentru care a fost nevoită să părăsească emisiunea ‘Mireasa’, deși își dorea să mai rămână.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Lavinia, Lorena, Andra și Claudia nu au imunitate. Publicul va decide în gala aceasta cine pleacă acasă’, a spus prezentatoarea emisiunii.

Cine este cea mai iubită fată din casa ‘Mireasa’

Doamna Ana s-a aflat în topul preferințelor telespectatorilor și în această săptămână, ea primind titlul de ‘Mama Săptămânii’. De asemenea, băiatul favorit al săptămânii, în urma voturilor celor de acasă, a fost desemnat Radu.

Și iubita lui Radu, Mădălina, s-a aflat pe primul loc în topul preferințelor publicului. Pe locul 2 a fost desemnată Cătălina, iar pe locul 3 s-a clasat Ștefania.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR