Categorii: Emisiuni TV Kanal D

Cine a părăsit casa ‘Puterea dragostei’ și cine a încasat premiul săptămânii

Gala de duminică, 24 ianuarie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, a fost una tensionată.

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat care au fost favoriții săptămânii, dar și cine a părăsit show-ul matrimonial de la Kanal D.

Liderul suprem al casei a fost desemnat Cristian Marinescu și a primit premiul de 1.500 de euro. Drept urmare, Marinescu a avut ocazia să își protejeze casa, iar Rareș ar fi rămas în competiție.

Rareș a părăsit competiția ‘Puterea dragostei’

Însă Rareș a dezvăluit că are nevoi să meargă acasă, în România, motiv pentru care a părăsit show-ul ‘Puterea dragostei’.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Tânărul a izbucnit în lacrimi și și-a luat rămas bun de la colegii de la ‘Puterea dragostei’. Cu toate că a plecat acasă, Rareș a mărturisit că și-o dorește în continuare pe Mariana.

‘Nu, domnișoara Cristina, e o plăcere, e o femeie care m-a trecut prin toate stările. Eu le-am cerut fetelor să mă voteze pentru eliminare fiindcă trebuie să merg neapărat acasă”, a mărturisit Rareș.

Tot în ediția de duminică, George și Nicos s-au luat la ceartă, iar rivalitatea lor pare să meargă la un alt nivel odată cu venirea Medei în competiție.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”