Categorii: Monden Vedete Romania

Cine a fost iubita din tinerețe a lui Mihai Constantinescu! A rămas însărcinată. Ce s-a întâmplat cu copilul acum 42 de ani

Mihai Constantinescu se află de mai bine de 4 luni internat la Spitalul Floreasca din Capitală, în stare gravă. În tinerețe, artistul a avut o relație de iubire cu o fată din liceu, care a rămas însărcinată cu el.

Cine a fost iubita din tinerețe a lui Mihai Constantinescu! A rămas însărcinată

La vremea respectivă, Mihai Constantinescu avea doar 30 de ani, iar iubita lui era o elevă de liceu. La un moment dat, adolescenta l-a anunțat că a rămas gravidă.

Deși și-a dorit enorm de mult acel copil, Mihai Constantinescu a avut un șoc când a aflat că tânăra a luat o decizie radicală. A făcut avort.

Tânăra a motivat că era prea mică să aibă un copil și acest lucru ar fi împiedicat-o să meargă la facultate. Dacă acel copil s-ar fi născut, acum ar fi avut 42 de ani.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”N-a fost să fie să am un copil. Atunci când mi-am dorit, nu s-a mai putut. Am fost în tinerețe cu o fată splendidă și a rămas însărcinată. Ea a luat hotărârea să nu se mai întâmple absolut nimic. Așa că a făcut avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani și ea era în clasa a XII-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi lăsat copilul”, mărturisea Mihai Constantinescu cu ceva timp în urmă.

Câțiva ani mai târziu, Mihai Constantinescu s-a însurat cu Mihaela, însă cei doi nu au avut copii. După divorț, solistul și-a refăcut viața cu Simona Secrier, însă nici ea nu i-a oferit un moștenitor.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR