Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Christina Aguilera a fost catalogată drept “cea mai superbă femeie”

Christina Aguilera a fost catalogată drept “cea mai superbă femeie”, cu “cele mai frumoase trăsături faciale din lume”, după ce a postat un instantaneu în care apare îmbrăcată într-un halat.

Christina Aguilera și-a lăsat fanii surprinși de ultima sa apariție picantă pe Instagram, unii catalogând-o pe cântăreață drept “cea mai frumoasă femeie din lume” cu “cele mai frumoase trăsături faciale”.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani și-a etalat atuurile ample în timp ce nu a îmbrăcat nimic altceva decât un halat de culoare maro – sau cel puțin așa se pare.

Christina Aguilera a fost catalogată drept “cea mai superbă femeie”

Arătând total lipsită de vârstă, Christina a purtat un machiaj glamour care a fost creat de celebrul make-up artist Etienne Ortega.

Cu sprâncene gradate, un contur dramatic, o buză maro nude, un contur subtil și o bază impecabilă, starleta Burlesque a fost foarte bine aranjată în cel mai natural mod posibil.

“Ești cea mai frumoasă femeie”

Șuvițele ei blonde platinate erau legate pe cap într-o coafură jumătate sus, jumătate jos, cu dungi negre – făcând un semn subtil către epoca Dirrty.

Rochia maro pe care a purtat-o punea în evidență zona pieptului cântăreței, care părea să nu aibă sutien – lăsând fanilor o privire prin decolteul adânc.

Înainte de a urca pe scenă pentru o reprezentație de excepție, ea a scris: “Gata pentru voi @starlitefestival.”

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Arăți superb cu acest machiaj, Christina”, a spus un internaut.

O a altă persoană a continuat să întrebe: “Cum poți fi atât de perfectă?”.

“Frumoasă, uimitoare și spectaculoasă, te iubesc regina!!!”, a adăugat o a patra persoană.

Iar un alt fan a spus apoi: “Ai cele mai frumoase trăsături faciale din întreaga lume”.

Acest lucru s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca artista să-și înnebunească fanii după ce a cântat la festivalul Starlite din Marbella, purtând o ținută incredibil de senzuală.

Ea a purtat un corset argintiu care îi acoperea sânii și stomacul, cu țepi care îi împodobeau zona bustului și o curea neagră pentru a-i strânge curbele de clepsidră.

Pe dedesubt purta un top negru cu mâneci lungi din plasă și o pereche de colanți cu plasă, completată de cizme peste genunchi dintr-un material PVC cu aspect de piele de plută.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?