Categorii: Monden Vedete Romania

Chef Joseph Hadad pune lucrurile la punct. ”Dacă m-aș lăsa, nu aș mai trăi”

Chef Joseph Hadad s-a confesat în fața prietenilor săi din mediul online. Acesta a vorbit despre programul său extrem de aglomerat și despre profesia pe care o practică cu foarte mare plăcere.

Joseph Hadad a ajuns pe mâna medicilor, în urmă cu dcâteva săptămâni, după ce a suferit o cădere de tensiune. Celebrul chef a făcut o declarație categorică pe contul său de socializare. Acesta a explicat care este motivul pentru care are un program foarte încărcat, mărturisind că nu ar putea trăi fără să se ocupe de gastronomie, domeniu care l-a cucerit defitiniv.

”Primesc des întrebarea: Ce îți mai trebuie, măi Joseph? De ce mai tragi cu atâta forță, să lansezi proiecte noi? Ai putea mai bine să te plimbi și să o lași mai ușor. Ce atâtea rețete, gătit, filmări, restaurante? Păi cum aș putea altfel, dacă asta e menirea vieții mele?

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Gastronomia îmi curge prin vene și asta voi face pânā în ultima clipă. E o pasiune pe viață și chiar ea îmi dă forța asta zi de zi. Abia dacă m-aș lăsa de creat, nu aș mai trăi. Numai cine muncește cu o pasiune nebună poate înțelege, probabil”, a mărturisit Josep Hadad în mediul online.

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”