Categorii: Monden Vedete Romania

Celebra cântăreață care a slăbit 50 de kilograme în șapte luni! Acum e de nerecunoscut. Cum a reușit fără niciun pic de sport. FOTO

Cântăreața Arabella a reușit imposibilul! Tânăra de 22 de ani a slăbit incredibil de mult în doar șapte luni, iar acum este de nerecunoscut. Arabella a dat jos 50 de kilograme, fără niciun pic de sport. Iată ce a dezvăluit! 

Cine nu știe melodia „Nu mi-e frică de bau-bau”, sigur nu a auzit nici de Arabella, pe numele său real Laura Arabo. Artista în vârstă de 22 de ani și-a dorit enorm să slăbească, iar acum s-a transformat total.

În cadrul unei emisiuni tv, adolescenta a recunoscut că avea probleme cu greutatea încă de pe vremea când era în liceu. Din cauza faptului că îi era din ce în ce mai greu să-și desfășoarea activitatea, Arabella a decis să ia măsuri.

Solista Arabella a slăbit enorm de mult

„Din punct de vedere al sănătății nu mai făceam față așa de bine. Îmi era foarte greu să respir. Mi s-a schimbat viața radical, din punct de vedere al muzicii, al creativității”, a mărturisit Arabella, la PRO TV.

Înainte de a slăbi, Arabella cântărea 110 kilograme. Viața ei s-a schimbat radical în momentul în care a cunoscut-o pe Carmen Barcan, specialist în tratamente corporale.

În aproximativ șapte luni, tânăra a reușit să slăbească 50 de kilograme, urmând sfaturile lui Carmen Barcan. În toată perioada respectivă, ea nu a mers la sala de fitness. În prezent are 60 de kilograme, dar nu se oprește aici, cu toate că de mai multe ori a avut intenția de a se lăsa de aceste tratamente.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Au fost sugestii pe partea de alimentație și proceduri corporale”, a declarat și Carmen Barcan, la PRO TV.

A devenit cunoscută datorită piesei „Nu mi-e frică de bau-bau”

Pentru cei care nu știu, Arabella a lansat cinci piese până acum, fiecare cu videoclip pe YouTube. Ea și-a dorit dintotdeauna să cânte, iar de la vârsta de trei ani și jumătate se află pe scenă.

Arabella a căpătat notorietate după ce a pus voce în cunoscuta piesă pentru copii „Nu mi-e frică de bau-bau”.

În prezent, cea mai vizibilă piesă din online (Tik-Tok) are peste 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube în ultimul an.

Numele ei real este Laura Arabo, însă a decis să activeze în industria muzicală sub brandul Arabella. Alegerea numelui de scenă a fost ușoară, dar are o istorie amuzantă.

„Așa i se spunea lui tata. Când îl luau la mișto prietenii, îi spuneau: Ce faci, măi Arabella? Prietenii de familie încă îi mai spun așa. Am zis că vreau să mă identific cu această cultură, să aduc și influențele mele orientale. Acest proiect e fix personalitatea mea. Mă reprezintă atât de tare”, dezvăluia cântăreața.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”