Categorii: Monden Vedete Romania

Celebra cântăreață care a slăbit 50 de kilograme în șapte luni! Acum e de nerecunoscut. Cum a reușit fără niciun pic de sport. FOTO

Cântăreața Arabella a reușit imposibilul! Tânăra de 22 de ani a slăbit incredibil de mult în doar șapte luni, iar acum este de nerecunoscut. Arabella a dat jos 50 de kilograme, fără niciun pic de sport. Iată ce a dezvăluit! 

Cine nu știe melodia „Nu mi-e frică de bau-bau”, sigur nu a auzit nici de Arabella, pe numele său real Laura Arabo. Artista în vârstă de 22 de ani și-a dorit enorm să slăbească, iar acum s-a transformat total.

În cadrul unei emisiuni tv, adolescenta a recunoscut că avea probleme cu greutatea încă de pe vremea când era în liceu. Din cauza faptului că îi era din ce în ce mai greu să-și desfășoarea activitatea, Arabella a decis să ia măsuri.

Solista Arabella a slăbit enorm de mult

„Din punct de vedere al sănătății nu mai făceam față așa de bine. Îmi era foarte greu să respir. Mi s-a schimbat viața radical, din punct de vedere al muzicii, al creativității”, a mărturisit Arabella, la PRO TV.

Înainte de a slăbi, Arabella cântărea 110 kilograme. Viața ei s-a schimbat radical în momentul în care a cunoscut-o pe Carmen Barcan, specialist în tratamente corporale.

În aproximativ șapte luni, tânăra a reușit să slăbească 50 de kilograme, urmând sfaturile lui Carmen Barcan. În toată perioada respectivă, ea nu a mers la sala de fitness. În prezent are 60 de kilograme, dar nu se oprește aici, cu toate că de mai multe ori a avut intenția de a se lăsa de aceste tratamente.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Au fost sugestii pe partea de alimentație și proceduri corporale”, a declarat și Carmen Barcan, la PRO TV.

A devenit cunoscută datorită piesei „Nu mi-e frică de bau-bau”

Pentru cei care nu știu, Arabella a lansat cinci piese până acum, fiecare cu videoclip pe YouTube. Ea și-a dorit dintotdeauna să cânte, iar de la vârsta de trei ani și jumătate se află pe scenă.

Arabella a căpătat notorietate după ce a pus voce în cunoscuta piesă pentru copii „Nu mi-e frică de bau-bau”.

În prezent, cea mai vizibilă piesă din online (Tik-Tok) are peste 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube în ultimul an.

Numele ei real este Laura Arabo, însă a decis să activeze în industria muzicală sub brandul Arabella. Alegerea numelui de scenă a fost ușoară, dar are o istorie amuzantă.

„Așa i se spunea lui tata. Când îl luau la mișto prietenii, îi spuneau: Ce faci, măi Arabella? Prietenii de familie încă îi mai spun așa. Am zis că vreau să mă identific cu această cultură, să aduc și influențele mele orientale. Acest proiect e fix personalitatea mea. Mă reprezintă atât de tare”, dezvăluia cântăreața.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?