Categorii: Horoscop Lifestyle Știri Timp liber

Cei mai sensibili și fragili nativi din zodiac. Sunt foarte ușor de rănit!

Zodia sub care o persoană s-a născut poate oferi numeroase detalii despre felul de a fi al acesteia, inclusiv despre cât de sensibilă și fragilă este, sunt de părere specialiștii în previziuni astrologice. Astfel, nativii din patru zodii sunt considerați ca fiind foarte ușor de rănit din cauza sensibilității lor. Este vorvba despre: Vărsător, Balanță, Pești și Capricorn.

Despre nativii din zodia Vărsătorului se spune că nu sunt foarte stabili emoțional, aceștia numărându-se printre cei mai sensibili și fragili din zodiac. Sunt foarte ușor de rănit, mai ales de către partenerul de viață, aceștia suferind enorm la orice mică vorbă aruncată la întâmplare de acesta și ajungând să facă adevărate crize de plâns.

Cei născuți sub semnul Balanței sunt și ei foarte fragili și ușo de rănit pentru că nu au deloc încredere în propriile forțe. Au nevoie mereu de susținere, iar atunci când cineva îi critică devin extrem de frustrați și sensibili, consumându-se foarte mult.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cei mai sensibili și fragili nativi din zodiac. Peștii plâng din orice nimic

Și nativii din zodia Pești sunt considerați ca fiind slabi de înger. Sensibilitatea lo le creează numeroase probleme. Orice cuvânt sau gest inofensiv lor le provoacă mare durere, ajungând să plângă din orice nimic. Cei din ju trebuie să fie mereu atenți la cum discută o problemă cu acești nativi, pentru ca aceștia să nu se simtă răniți.

Cei născuți sub semnul Capricornului sunt foarte fragili și pot fi cu ușurință rănuți de cei din jur, care le cunosc punctele sensibile. Sunt foarte slabi din din punct de vedere emoțional și orice problemă, oricât de mică, îi afectează serios, făcându-i chiar ca uneori să ajungă la un pas de depresie din cauza acestui lucru.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR