Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce spune Karmen, fiica lui Adi Minune, despre al doilea copil. ”Soțul meu își dorește foarte mult și el”

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, a făcut declarații despre familia sa. Aceasta a vorbit, la un post de televiziune, despre soțul său și despre eventualitatea ca familia lor să se mărească cu încă un copil. ”Soțul meu își dorește foarte mult și el”, a mărturisit fiica lui Adi Minune.

Karmen, în vârstă de 24 de ani, este fiica celebrului cântăreț Adi Minune.  Karmen este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu.

Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2019, dar mulți se întreabă și când va avea loc cununia religioasă. Karmen a făcut declarații despre acest eveniment, dar și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Ce spune Karmen, fiica lui Adi Minune, despre al doilea copil. ”Îmi doresc să fie băiețel”

”O să mai dureze, poate un an jumătate, doi. Nu se știe pentru că vreau să mă simt pregătită, vreau să-mi aleg cu grijă florile, rochia ș.a”, a declarat Karmen despre cununia religiasă cu Băgdan Căplescu, potrivit spynews.ro.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre eventualiutatea de a deveni din nou mămică, Karmen a mărturisit: ”Îmi doresc un al doilea copil, îmi doresc, Doamne Ajută, să fie băiețel, pentru că soțul meu își dorește foarte mult și el, dar în momentul de față îmi doresc să mă axez puțin și pe muzică”.

Cum este viața de mămică a lui Karmen

Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR