Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Edward Sanda despre presupusa relație cu Cleopatra Stratan

La câteva zile de apariția zvonurilor conform cărora ar forma un cuplu, Edward Sanda a vorbit despre presupusa relație cu Cleopatra Stratan. 

Fanii Cleopatrei Stratan și ai lui Edward Sanda au fost plăcut surprinși acum câteva zile, atunci când presa a vorbit despre o relație între cei doi.

Ce spune Edward Sanda despre presupusa relație cu Cleopatra Stratan

Artistul a decis să facă lumină în această privință, așa că a dezvăluit care este adevărul, scrie Viva. 

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Nu știu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine și Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră și adevărată. Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. Nu știu de ce a venit toată această nebunie, fix în această perioadă în care nici nu ne-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chișinău. Mă așteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în București. Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul Ghiță”, a spus Edward.

Mai mult decât atât, fiica lui Pavel Stratan mărturisea recent, într-un interviu, că nu are timp pentru o relație, deoarece se concentrează pe școală și pe carieră.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice