Categorii: Monden Vedete Romania

Ce spune Carmen Brumă după ce s-a simțit rău la un eveniment public

Joi seară, Carmen Brumă s-a simțit rău la un eveniment public, iar în presă au apărut articole conform cărora a leșinat și a ajuns, de urgență la spital. Partenera de viață a lui Mircea Badea a dorit să lămurească incidentul și a făcut declarații. 

După ce a făcut furori cu o rochie extrem de senzuală la Gala Unica, Carmen a avut o stare de amețeală în timp ce oferea un interviu. Cei din jur s-au speriat și au chemat Salvarea.

Ce spune Carmen Brumă după ce s-a simțit rău la un eveniment public

Brumă neagă că ar fi ajuns la spital și că ar fi leșinat. 

„A chemat cineva ambulanța, am avut o ușoară stare de amețeală, nu am fost la niciun spital, am fost la mine acasă. Pe fondul unei oboseli, m-am simțit ușor amețită. Lucrul acesta a fost remarcat pentru s-a întâmplat în timp ce dădeam un interviu, în direct. Toată lumea a exagerat”, a spus Carmen la Antena Stars.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Iubita lui Mircea Badea a ținut să le transmită tuturor că se simte bine și că medicii au lăsat-o să plece acasă pentru că nu a fost vorba de ceva grav.

„Dacă nu era totul în regulă, nu mă lăsa ambulanţa să plec de nebună acasă. E totul în regulă. Nu m-am dus de una singură la niciun spital”, a mai precizat Brumă. 

Vedeta a avut o apariție spectaculoasă la Gala Unica din acest an. Carmen a purtat o rochie neagră, mulată, cu spatele extrem de decoltat, similară celei purtate de actrița Mireille Darc în 1972, în filmul „Marele blond cu un pantof negru”.

La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important