Categorii: Monden Vedete Romania

Ce se întâmplă acum cu procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

Au apărut noi informații despre scandalul dintre interpretele de muzică populară, Olguța Berbec și Niculina Stoican. Cele două soliste au intrat în conflict, după ce Niculina Stoican a lansat o piesă care seamănă foarte mult cu cea a colegei sale de breaslă, Olguța Berbec. Pentru a lămuri toată situația, Olguța Berbec a dat-o în judecată. 

În urmă cu un an, Niculina Stoican a fost acuzată de Olguța Berbec că i-a furat o piesă, așa că a fost chemată în instanță. În prezent, cele două cântărețe au un proces pe rol. Între timp, Niculina Stoican ar fi recunoscut la interogatoriu că i-a furat piesa colegei sale de breaslă.

Olguța Berbec a vorbit deschis despre scandalul în care se află cu Niculina Stoican, precizând că nu le va aduce niciun beneficiu.

Niculina Stoican a recunoscut că i-a furat piesa Olguței Berbec

„Este adevărat. Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican. Avem un proces pe rol, pe care eu l-am intentat, doarece în 2021 ea a lansat un cântec așa-zis nou, dar a cărui linie melodică îmi aparține 100%, încă din 2016.

Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România

Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea. Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță.

Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită, dimpotrivă. Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp. Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie. În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat. Între timp, procesul și comentariile pe acest subiect merg înainte și cred că nu fac bine niciuneia dintre noi”, a declarat Olguța Berbec, pentru VIVA!

FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?