Categorii: Monden Vedete Romania

Ce se întâmplă acum cu procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

Au apărut noi informații despre scandalul dintre interpretele de muzică populară, Olguța Berbec și Niculina Stoican. Cele două soliste au intrat în conflict, după ce Niculina Stoican a lansat o piesă care seamănă foarte mult cu cea a colegei sale de breaslă, Olguța Berbec. Pentru a lămuri toată situația, Olguța Berbec a dat-o în judecată. 

În urmă cu un an, Niculina Stoican a fost acuzată de Olguța Berbec că i-a furat o piesă, așa că a fost chemată în instanță. În prezent, cele două cântărețe au un proces pe rol. Între timp, Niculina Stoican ar fi recunoscut la interogatoriu că i-a furat piesa colegei sale de breaslă.

Olguța Berbec a vorbit deschis despre scandalul în care se află cu Niculina Stoican, precizând că nu le va aduce niciun beneficiu.

Niculina Stoican a recunoscut că i-a furat piesa Olguței Berbec

„Este adevărat. Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican. Avem un proces pe rol, pe care eu l-am intentat, doarece în 2021 ea a lansat un cântec așa-zis nou, dar a cărui linie melodică îmi aparține 100%, încă din 2016.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea. Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță.

Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită, dimpotrivă. Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp. Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie. În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat. Între timp, procesul și comentariile pe acest subiect merg înainte și cred că nu fac bine niciuneia dintre noi”, a declarat Olguța Berbec, pentru VIVA!

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat