Categorii: Monden

Ce s-a întâmplat la nunta Adelinei Pestriţu? Mireasa nu a dorit să facă un singur lucru

Adelina Pestriţu şi Virgil Șteblea s-au căsătorit, sâmbătă, 20 iulie, iar petrecerea de nuntă a fost una de vis. Cei doi şi-au dorit o nuntă mare, la care au participat peste 300 de invitaţi.

Ce s-a întâmplat la nunta Adelinei Pestriţu?

Cununia religioasă a avut loc la ora 17.00, iar petrecerea a început la ora 20.00 și a avut loc într-un restaurant de lux din Capitală.

Adelina Pestrițu a avut două rochii de mireasă, care au arătat superb. Prima rochie a purtat-o la biserică, acolo unde şi-a unit destinele cu Virgil Şteblea în faţa lui Dumnezeu, iar cea de-a doua rochie a purtat-o seara, la petrecere.

Vedeta și-a comandat rochiile de mireasă în Barcelona, iar acestea au venit în România înainte cu câteva zile înainte de nuntă. Pe cele două rochii de mireasă, Adelina Pestrițu ar fi plătit 40.000 de euro, potrivit cancan.ro.

În ziua nunții, fosta prezentatoare TV a decis să poarte o pereche de cercei cu diamante. ‘În același timp am decis să port cercei-bobițe cu diamante pentru că îi consider finuți și potriviți pentru orice eveniment din viața unei femei’, a spus Adelina.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În ziua cea mare, Virgil Șteblea a atras toate privirile cu costumul pe care l-a purtat. Soțul Adelinei Pestrițu a stat cu sufletul la gură până când a ajuns costumul din India, acolo unde i-au aplicat manual accesoriile speciale. Pentru finisarea costumului de ginere, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au apelat la celebrul designer Cătălin Botezatu.

Adelina Pestriţu nu a respectat tradiţiile la nuntă

Adelina nu a respectat tradiţiile obişnuite de la o nuntă. Bruneta nu a dorit să fie furată, aşa cum se practică la alte nunţi, iar motivul pentru care a luat această decizie l-a explicat chiar ea.

‘Muzica, meniul, totul perfect pentru o seara in care toata lumea si-a propus sa se distreze pana in zorii zilei. Se fura mireasa. Se opreste muzica, vine la microfon cineva care doreste sa ceara rascumparare si incepe negocierea ca pe obiecte, care si ea dureaza cel putin 20 de minute. Timp in care ceilalti oameni casca plictisiti pentru ca au vazut acest moment tras la indigo la cel putin 50 de nunti pe parcursul vietii.’, a spus vedeta.

Adelina Pestrițu nu vrea să audă nici de schimbul voalului cu basmaua. ‘Fie ca mireasa face acest schimb sub atenta supraveghere si asistenta a nasei sau efectiv se lipseste de aceasta actiune, cu siguranta in casnicie isi va insusi rolul de sotie cu responsabilitati si grija familiei ei. Asadar nu este nevoie nici de acest moment expirat’ la o asa petrecere.’, a mai mărturisit mireasa.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?