Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a întâmplat cu averea Stelei Popescu, la doi ani de la moartea sa

Stela Popescu a lăsat în urmă o avere deloc de neglijat. Iată ce s-a întâmplat cu toate bunurile pe care le avea marea actriță, la doi ani de la moartea sa. 

Moștenitorii Stelei Popescu au decis să vândă numeroase obiecte deținute de actriță, iar vara aceasta a avut loc evenimentul „Ultimul spectacol”. Astfel, la Palatul Cesianu-Racoviță au fost scoase la licitație 114 obiecte personale ale Stelei. 

Ce s-a întâmplat cu averea Stelei Popescu

Fanii au avut ocazia de a cumpăra tablouri, fotogragii, ceasuri, bijuterii, îmbrăcăminte și veselă, ba chiar și Ordinul Meritul Cultural, scrie Antena 3. 

La doi ani de la moartea Stelei, familia sa a rămas proprietară a două vile luxoase, una în centrul Bucureștiului și cealaltă în 2 Mai, cât și a unui bloc cu trei etaje. Cea mai mare parte a averii Stelei a ajuns la fiica sa adoptivă, Doina Maximilian. 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Din câte se pare, regretata actriță și-a dorit ca blocul construit de ea să rămână în familie, deoarece este ridicat pe un teren pe care îl moștenise de la mama sa. 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?