Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a întâmplat cu Antonia pe perioada cât Alex Velea a fost plecat la ”Asia Express”. ”Cel mai greu a fost”

Antonia a întâmpinat greutăți pe perioada cât iubitul ei, cântărețul Alex Velea a fost plecat la ”Asia Express”.

Cântăreața a fost nevoită să se mute în casă nouă în lipsa partenerului ei de viață, Alex Velea, care a fost implicat în proiectul de televiziune ”Asia Express”, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu Mario Fresh.

“Mi-a lipsit mult susţinerea lui din viaţa de zi cu zi. El mereu îmi dădea sfaturi la orice chestie. Dar cel mai greu a fost faptul că m-am mutat în altă casă, o casă nouă, şi singură a trebuit să strâng tot. M-au ajutat doar prietenii. Am vrut să mă bucur cu el de casa nouă, dar el era aşa departe. Mi-a fost foarte greu și când îi vedeam pe cei mici cât de dor le este de el”, a explicat Antonia pentru okmagazine.ro.

La rândul lui, Alex Velea a mărturisit că i-a fost foarte dor de casă, de iubita lui, de copii.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare


“Ei cel mai greu i-a fost că nu avea decât o poza de 3 pe 3 cu mine la care se uita şi îi era dor. Mie mi-a lipsit cel mai mult căldura familiei, dragostea ei şi a copiilor. Atingerea ei, săruturile ei. Ea s-a mutat singură aici cu copiii, dar eu nici nu aveam nici casă cât am stat în Filipine. M-am întors în casă nouă”, a spus Alex Velea pentru sursa mai sus-menționată.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”