Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Ce s-a ales de Tiberiu Albu, câștigătorul celui de-al patrulea sezon ‘Vocea României’! Cum a cheltuit cei 100.000 de euro

Tiberiu Albu a câștigat cel de-al patrulea sezon ‘Vocea României’ în 2014 și a încasat cecul în valoare de 100.000 de euro. Tânărul rocker a fost în echipa lui Tudor Chirilă.

Ce s-a ales de Tiberiu Albu, câștigătorul celui de-al patrulea sezon ‘Vocea României’! Cum a cheltuit cei 100.000 de euro

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Tiberiu Albu a dezvăluit de ce s-a retras din viața publică și în ce relație a rămas cu antrenorul său, Tudor Chirilă. Mai mult de atât, el a mărturisit ce a făcut cu premiul cel mare.

‘Mi-am ajutat părinţii, am plătit datorii, am făcut nişte schimbări prin casă etc. Mi-am cumpărat haine. Iniţial am fost foarte încantat de aspectul ăsta, pentru că niciodată nu i-am dat foarte multă importanţă si, dintr-o data, timpul si buzunarul mi-au permis să experimentez mai multe stiluri vestimentare. Amuzant e că am rămas tot la acelaşi stil. Am investit într-o chitară şi într-un home studio şi, chiar după Vocea României, în albumul pe care l-am lansat cu trupa pe care am creat-o, Fameless. Am mai cumpărat o maşină, dar şi multă pizza’, a spus Tiberiu Albu.

Referitor la relația cu Tudor Chirilă, tânărul a declarat că nu mai păstrează legătura.

‘Nu atât de mult ca la început, asta şi prin prisma lipsei de timp şi a direcţiilor uşor diferite. Sigur, mi-a oferit sfaturi şi chiar s-a alăturat repetiţiilor când lucram cu Fameless la album. Chiar şi în diferenţele de opinii a reuşit să tragă nişte concluzii rapid, abilitate pe care o consider utila şi pe care încerc să o îmbunătăţesc şi eu. Vreau să cred că m-am schimbat şi am evoluat mult de atunci’. 

El a dat detalii și despre primul job pe care l-a avut în urmă cu mulți ani. Am lucrat la un supermarket în Timişoara, prima dată la raionul de la lactate, apoi la legume şi fructe. Nu a fost un loc de munca ideal, dar m-a ajutat să supravieţuiesc atunci şi sunt recunoscător pentru asta’.

De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul episod Survivor All Stars
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

În plus, Tiberiu Albu s-a căsătorit în 2018: ‘Ne-am căsătorit anul trecut, în mai. Nu eram împreună la Vocea, ne-am cunoscut ulterior, în 2016, la primul concert acustic pe care l-am organizat după Vocea Romaniei, într-un băruleţ de la Romană, împreună cu chitaristul din trupă. Era fix la masa din faţa mea, bea vin cu o prietenă şi se bucura de muzică, iar la un moment dat ne-am intersectat şi am făcut cunoştinţă’.

Sursa: okmagazine.ro

CITEȘTE ȘI: MODELELE DE VIDEOCHAT AU UN NIVEL DE STIMĂ DE SINE RIDICAT

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?