Categorii: Monden Vedete Romania

Ce s-a ales de Raluca Moianu după moartea soțului: ‘M-a făcut să îmi dau un restart şi să pot să merg mai departe’

Raluca Moianu, fostă prezentatoare tv, a trecut prin momente cumplite în luna iulie a anului 2018. Soțul ei, Marius Ancuța, a pierdut lupta cu viața, în urma unui diagnostic cutremurător: cancer la plămâni. Pentru a scăpa de șocul suferit, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și a plecat în America de Sud.

Ce s-a ales de Raluca Moianu după moartea soțului: ‘M-a făcut să îmi dau un restart şi să pot să merg mai departe’

Raluca Moianu a fost invitată în emisiunea „E OK! să fii vedetă?“, unde a povestit ce a făcut în ultimul an.

„Ziarele au scris că am fost în depresie. Nu, nu am fost în depresie. Am fost, însă, foarte tristă. Anul de doliu este important, n-aş fi putut să încep o relaţie sau să mă mărit imediat. N-aş fi putut. Am prieteni foarte buni. Adică am avut norocul unor familii de prieteni extraordinari care au fost cu mine şi lângă mine, care m-au scos din stare de fiecare dată’, a declarat Raluca Moianu.

Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

După decesul neașteptat al soțului ei, Raluca Moianu a vrut să se deconecteze total și a ales să plece din România.

‘După ce a murit soţul meu, ne-am făcut bagajele şi am plecat în America de Sud. Am plecat în Columbia, la Bogota, pentru că eu acolo am copilărit şi pentru că reconectarea mea la momentele acelea fericite m-a făcut să îmi dau un restart şi să pot să merg mai departe. Am stat acolo un an de zile şi am reuşit să ieşim din starea aia de tristeţe’, a mai adăugat aceasta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”