‘Îmi e un pic frică, dar o botezăm pe Iris în aceeași biserică în care am botezat-o și pe Victoria. Și totul a fost bine. Nu am dormit aproape deloc azi-noapte, pentru că Victoria a făcut o enterocolită de la mare, dar asta este. Ne odihnim după ce se termină petrecerea’, a spus Gabriela Cristea înainte de marele eveniment.
Naşii fetiţei au fost Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu.
Invitații la botez s-au delectat un meniu special şi au mâncat preparate sofisticate. Printre felurile de mâncare servite la masa de botez s-au numărat: somon cu creveți Black Tiger, catofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, legume dulci su sos de lemon butter, roast beef cu sos Remoulde și file de porc cu sos de prune.
Preparatul vedetă de la botezul fetiței Gabriela Cristea a fost pulpa de rață cu garnitură de dauphinoise, propusă de Chef Jubile, notează Click!