Categorii: Monden Vedete Romania

Ce mănâncă, de fapt, Oana Roman. Cum arată meniul prin care a reușit să slăbească atât de mult

Oana Roman a surprins pe toată lumea după ce a slăbit mult. Iată ce mănâncă vedeta și cum a reușit să scape de kilogramele în plus. 

De un an, Oana și-a schimbat radical stilul de viață și a reușit să slăbească peste 10 kilograme. Vedeta a dezvăluit ce schimbări a făcut, pentru Viva.

Ce mănâncă, de fapt, Oana Roman

„Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, a spus fiica lui Petre Roman.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Toamna trecută, atunci când Oana era stresată și trecea și prin probleme de cuplu, procesul de slăbire s-a accentuat.

„Mă tot întreabă lumea ce tot fac de slăbesc. În ultimele luni: 1. dorm maximum 6 ore pe noapte, 2. stres, gânduri, probleme, 3. mănânc o dată pe zi şi atunci fără poftă. Nu recomand nimănui regimul meu. Vă recomand linişte şi fericire”, a scris Oana pe o rețea socială.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR