Categorii: Monden Vedete Romania

Ce mai face mama lui Gigi Becali

Alexandrina, mama lui Gigi Becali, este dintotdeauna o prezență discretă. Femeia ajunsă la o vârstă venerabilă este foarte evlavioasă și merge deseori în pelerinaj la biserică sau la mânăstire.

Pe 1 octombrie, atunci când s-a celebrat Acoperământul Maicii Domnului, Alexandrina Becali a mers la Mânăstirea Plumbuita, unde a asistat la slujbă și s-a rugat la Maica Domnului pentru binele familiei. 

Mama lui Gigi Becali poartă mereu doliu

Însoțită de mai mulți apropiați, mama lui Gigi Becali a venit la Plumbuita cu o mașină modestă. O persoană extrem de pioasă, femeia poartă întotdeauna doliu atât în memoria soțului său, Tase Becali, care a murit în 1989, cât și după sora mai mare a lui Gigi Becali, Dorina, care a decedat la începutul anilor 1990. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Foarte discretă, Alexandrina Becali a trecut neobservată în vizita la mânăstire și a petrecut mai multe ore rugându-se și asistând la slujbă. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat