Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ce le-a cerut Amalia Enache prietenilor care vin la ea acasă. ”Le spun tuturor să nu îmi aducă”

Vedeta de televiziune Amalia Enache a dezvăluit ce anume le-a cerut prietenilor care îi trec pragul casei. Din dorința de a-și elibera casa de obiecte care nu îi sunt utile, Prezentatoarea de știri le-a cerut prietenilor să nu îi dăruiască lucrurri pentru casă. ”Le spun tuturor să nu îmi aducă obiecte”, a explicat Amalia Enache.

Amalia Enache a decis să nu își mai încarce casa cu tot felul de lucrui pe care nu le consideră utile.

Din acest motiv, vedeta le-a cerut prietenilor săi să nu îi mai aducă obiecte pentru casă atunci când vin la ea.

Ce le-a cerut Amalia Enache prietenilor care vin la ea acasă. ”Nu doresc să mai introduc niciun obiect nou în casă, niciunul”

”Le spun tuturor să nu îmi aducă obiecte, pentru că eu vreau să scap de multele obiecte pe care le am: vaze, lămpi, orice, nu doresc să mai introduc niciun obiect nou în casă, niciunul, dimpotrivă vreau să eliberez, pentru că mi-am dat seama că nu le folosesc pe toate. Am făcut asta inclusiv cu vesela și cu farfuriile, la un moment dat și cu oalele. Hai să limităm la câteva pe care le folosim și restul toate să se ducă la oameni care chiar au nevoie. Linguri, furculițe, prea multe lucruri în această casă. Odată ce au plecat de la mine, nu stau să jelesc după niște obiecte”, a declarat Amalia Enache pentru revista Viva.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”În zona de electrice și electrocasnice, mărturisesc că am fost și eu în categoria aceea de a face sertare special amenajate pentru tot felul de cabluri, despre care nu mai știam de la ce sunt și dacă le voi mai folosi vreodată. Tot felul de telefoane, de pildă Black Berry care nici nu mai există pe piață și fusesem atașată că era dintre primele mele telefoane, tot felul de electrice de prin bucătărie primite de la mătuși, părinți, dar pe care nu le foloseam. În momentul în care am aflat că sunt periculoase pentru sănătatea noastră, am zis: Gata! Este timpul să le adunăm în niște cutii unde să mă asigur că ele se duc într-un loc unde sunt cu adevărat colectate selectiv, sortate și din ele se extrage ceea ce mai poate fi folosit și nu arse undeva la marginea Bucureștiului ca tot eu să respir acel aer”, a mai spus aceasta.

Amalia Enache este mama unei fetițe

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziun e PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma. Vedeta a vorbit despre fiica sa, dar și despre tatăl micuței în cadrul unui interviu pentru click.ro. Întrebată cine este tatăl fetiței ei, Amalia Enache a fost extrem de discretă și nu a dat prea multe detalii: ”E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”.

Vedeta TV a explicat și cine o ajută cu creșterea fetiței: ”Nu am o bonă. E bunica, e tatăl ei, atât. Suntem în familie”.


Amalia Enache a mărturisit că face tot ce poate pentru a petrece cât mai mult timp cu fica sa, Alma: ”Cât de mult pot eu. Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în week-end. Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu. De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente… Mă joc cu ea foarte mult. E un copil cu multă imaginație, care creează. E un regizor. E regizorul și scenaristul casei. Ne dă roluri, face persoanaje și suntem, rând pe rând, toate personajele pe care și le imaginează ea”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat