Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce crede tatăl lui Dany Vicol despre transferul lui Mario Iorgulescu la Milano

După ce Mario Iorgulescu a fost transferat pe 23 septembrie la o clinică din Milano, tatăl lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul provocat de fiul șefului LPF, a vorbit despre acest subiect. 

Mario Iorgulescu a fost mutat, luni dimineață, la o clinică din Milano, deși medicii de la Spitalul Elias nu au fost de acord. Fiul lui Gino Iorgulescu a ajuns în Italia cu un avion care aparține Ministerului Sănătății din Turcia, iar costul integral al transferului s-ar fi ridicat la 100.000 de euro.

Tatăl lui Dany Vicol: „Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Tatăl lui Dany Vicol, tânărul de 24 de ani mort în urma cumplitului accident provocat de Iorgulescu, a vorbit despre transferul acestuia în străinătate, pentru Știrile TVR. 

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere”, a spus bărbatul. 

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De altfel, procurorii care cercetează cazul au aflat că Mario a ajuns într-o clinică din Milano abia la câteva zile după ce transferul a fost făcut. 

Înainte ca Mario Iorgulescu să fie mutat de la Spitalul Elias, oamenii legi au mers la el în salon pentru a-l informa că este acuzat de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul în stare de ebrietate și sub influența unor substanțe interzise. Pentru că era intubat, procurorii nu au putut să îi comunice decizia, însă tatăl său, Gino Iorgulescu, i-a asigurat pe procurori că va coopera cu ei și le va comunica unde va fi mutat Mario.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?