Categorii: Monden Vedete internationale

Ce bine arată cumnata lui Enrique Iglesias! E nevasta fratelui mai mare al artistului

Julio Iglesias Jr., fratele mai mare al cântărețului spaniol Julio Iglesias, are o soție model. Aceasta arată spectaculos.

Julio Iglesias Jr., în vârstă de 46 de ani, este căsătorit, din anul 2012, cu modelul belgian Charisse Verhaert, în vârstă de 37 de ani.

Cumnata lui Enrique Iglesias are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic Este o blondă superbă, înaltă, cu un trup aproape perfect.

Charisse Verhaert face furori în mediul online, acolo unde fiecare apoariție a sa este foarte bine apreciată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Soția lui Julio Iglesias Jr. se afișează în fașa fanilor săi în diverse ipostaze care îi pun în valoare frumusețea naturală.

Enrique și Julio Jr. au urmat aceeași carieră ca tatăl lor

Julio Iglesias, în vârstă de 76 de ani, este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din lume. Spaniolul este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. De-a lungul carierei, Julio Iglesias a fost răsplătit cu discuri de aur și platină și cu numeroase distincții.

În anul 1971, cântărețul spaniol s-a căsătorit cu Isabel Preysler, cu care are trei copii: Chabeli Maria Isabela, Julio Jr. și Enrique, ultimii doi alegând să urmeze aceeași carieră ca și tatăl lor. La începutul anilor 90, Julio Iglesias s-a însurat cu Miranda Johanna Maria Rijnsburger, cu care are cinci copii.

FOTO: Profimedia; Instagram

FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important