Categorii: Monden Vedete Romania

Ce avere avea Cristina Țopescu! Băncile i-au luat totul, iar casa i-a fost scoasă la licitație

Cristina Țopescu a decedat singură și săracă! Jurnalista trăia într-o locuință închiriată, înconjurată doar de câinii pe care îi creștea cu atâta iubire.

Ce avere avea Cristina Țopescu! Băncile i-au luat totul, iar casa i-a fost scoasă la licitație

Fosta prezentatoare tv a fost găsită moartă pe 12 ianuarie, după vecinii au alarmat autoritățile. La fața locului, criminaliștii au descoperit trupul neînsuflețit al acesteia în stare de degradare. Raportul IML a arătat că fiica lui Cristian Țopescu a murit înainte de Anul Nou.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai bune prezentatoare tv din România, însă situația ei financiară nu era deloc bună în ultimii ani. Apropiații au mărturisit că aceasta nu s-a plâns vreodată de problemele sale.

Conform Wowbiz, în urmă cu 7 ani, fiica regretatului comenantor sportiv Cristian Țopescu a pierdut o casa din Balotești, Ilfov. Vedeta a pierdut totul din cauza trei împrumuturi: unul de 30.000 euro, altul de 286.580 franci elvețieni și ultimul de 47.720 franci elvețieni.

În perioada 2004-2008, omul de televiziune a contractat două credite, pe care nu le-a mai plătit. În 2012, executorul judecătoresc a decis să scoată la licitația casa și terenul de 1.000 mp din Balotești.

Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Mai mult de atât, Cristina Țopescu a avut probleme și din cauza unei prietene. Ea a fost executată silit după ce femeia a împrumutat-o cu 26.000 de euro. Pentru nu i-a returnat banii, amica sa a dat-o în judecată și a câștigat procesul.

În ultimii ani, Cristina Țopescu locuia cu chirie în casa din Tunari și se dedica mai mult creșterii animalelor sale. În 2017, și-a dat demisia de la Antena 3. De ceva vreme lucra la Canal33. un post de televiziune mic.

 

Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?