Categorii: Monden Vedete Romania

Ce avere are Oana Zăvoranu! Câți bani a moștenit de la mama sa

Averea Oanei Zăvoranu a fost motivul pentru care vedeta și mama sa au purtat un război ani la rând. Iată câți bani a moștenit în cele din urmă și cum i-a investit. 

Deși în presă a circulat informația că Oana a primit moștenire de la mama sa zeci de milioane de euro, suma nu este chiar atât de mare, însă este mai mult decât suficientă pentru o viață de lux. 

Ce avere are Oana Zăvoranu

Bruneta a moștenit în jur de cinci milioane de euro și o parte din ei a fost investită deja. Oana și-a deschis o clinică medicală și a lansat un parfum. În plus, vedeta a mărturisit, la un moment dat, că lunar cheltuie peste 10 mii de euro pentru a se îngriji și menține în formă.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana la o emisiune TV, scrie Antena Stars. 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR