Categorii: Monden Vedete Romania

Ce avere are Florin Pastramă! Banii sunt prea puțini pentru poftele lui Brigitte Sfăt

Brigitte și Florin Pastramă duc o viață lipsită de griji din punct de vedere financiar! Cu toate acestea, dacă se va întâmpla să rămână fără bani pe viitor, bruneta a dezvăluit ce planuri au.

Ce avere are Florin Pastramă! Banii sunt prea puțini pentru poftele lui Brigitte Sfăt

Fosta soție a lui Ilie Năstase își permite să cumpere tot ce dorește și asta pentru că actualul ei soț câștigă sume enorme pe lună. Brigitte Sfăt a mărturisit că Florin Pastramă deține șapte case într-un cartier rezidențial din București, din care scoate bani frumoși.

Mai mult de atât, cei doi se ocupă intens de deschiderea unei shaormerii.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Deschidem o shaormerie în Colentina, colț cu Fundeni. Avem, adică nu eu, el, are șapte case. Are un cartier rezidențial, eu nu l-am ajutat foarte mult acolo că el se pricepe mai bine la construcții. Dacă vindem o casă, cred că trăim vreo două, trei luni din banii ăștia. Eu sunt mai cheltuitoare’, a declarat Brigitte Sfăt, la Xtra Night Show.

Florin Pastramă a ținut să adauge că vânzarea caselor sale merge foarte bine: ‘Vând o casă începând cu suma de 80.000 de euro. Casa are 150 de mp, parter și etaj’. 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important