Categorii: Monden

Ce aroganţă uriaşă vrea să facă Anda Adam la începutul anului: “Este un vis de-al meu…”

Anda Adam are planuri mari pentru începutul anului 2020. Artista şi-a anunţat fanii că are de gând să investească o sumă uriaşă de bani într-o dorinţă pe care o avea încă din copilarie.

Cântăreaţa este o împătimită a lucurilor de lux. Din acest motiv anul viitor, artista are în plan să îşi cumpere una. Chiar dacă costă o avere, cu siguranţă merită efortul financiar, după atâţia ani de muncă. De aceea, vedeta a început să facă economii.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare”, a povestit Andra pentru Libertatea.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Mai mult decât atât, vedeta spune că maşina pe care urmează să o cumpere are tot ce şi-ar putea dori.

“Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm. Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult. Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r. – miercuri) mi-am mai achiziționat încă 5 perechi, adică am și eu obsesiile mele. Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”, a declarat artista pentru aceeaşi sursă.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?