Categorii: Știri Stiri Romania

Ce a putut să-i ceară Sergiu lui Cătălin Moroșanu înainte să vândă casa primită din donații

Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul din Iași care a mers pe cal să își vadă bebelușul nou-născut la maternitate, a impresionat o țară întreagă în 2020.

Acesta locuia cu soţia sa şi cu cei trei copii, două fetiţe şi bebeluşul, la marginea Iaşiului, în aşa-zisul cartier Dallas. La vremea respectivă, cazul tânărului din comuna Răducăneni a ajuns la urechile tuturor. Sergiu dezvăluia atunci că a început construcția unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de familia sa.

Sergiu a primit în dar o casă

“Prima dată m-au oprit cei dintr-un echipaj de Poliţie. Le-a fost milă de mine şi m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliţia Locală. Agenţii au râs de mine, m-au luat la mişto. Mai apoi m-a oprit un alt echipaj, care a fost de treabă şi nu m-a amendat.

Poliţiştii au înţeles că a fost o urgenţă şi că n-am avut altă variantă. Îs mândru, am două fete şi mi-a venit un băiat. Îs copiii mei şi trebuie să muncesc pentru ei. În fiecare zi plec la muncă, desigur, cu calul. Fac în jur de 30 de lei pe zi, nu mai mult”, mărturisea tânărul pentru bzi.ro.

Cătălin Moroșanu s-a oferit să îl ajute, iar cu ajutorul donațiilor, sportivul a reușit să-i cumpere o Sergiu o casă dotată cu toate cele necesare.

Din nefericire, Sergiu și familia lui au stat doar câteva luni în noua casă. Și asta pentru că aceștia au decis să se mute înapoi în casa veche și să vândă locuința cumpărată din donații.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum a reacționat Cătălin Moroșanu

După ce Cătălin Moroșanu a aflat că Sergiu a părăsit casa pentru care el s-a zbătut, luptătorul a transmis un comunicat pe pagina lui de Facebook. Se pare că tânărul i-ar fi spus lui Moroșanu că locuința obținută din donații era prea departe de zona natală.

“Pentru că a cerut un răgaz pentru a-și aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior și-a închis telefonul.

Au urmat tot felul de scuze și explicații, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat.

Ulterior, Cătălin a avut o perioadă aglomerată din punct de vedere personal, iar pe 1 ianuarie a plecat în Republica Dominicană, acolo unde se află și în acest moment. Nu a știut și nici nu știe despre situația din prezent, așa cum nu știm nici noi exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă suntem la fel de șocați și dezamăgiți de faptul că Sergiu a ales să trateze așa o faptă bună.

Suntem dezamăgiți deoarece pune în pericol viitorul a 3 copii. 3 suflete care puteau să beneficieze de o viață normală și educație pentru a nu trece prin aceleași greutăți ca părinții lor”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook a lui Moroșanu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?