Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce a pățit partenera de viață a actorului Florin Zamfirescu când a vrut să completeze formularul de autorecenzare. ”Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă”

Actorul Florin Zamfirescu, în vrstă de 73 de ani, a povestit prin ce întâmplare a trecut actuala sa parteneră de viață, Daciana Toma, în momentul în care a vrut să completee formularul de autorecenzare. ”Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă”, a mărturisit renumitul actor Florin Zamfirescu,

Florin Zamfirescu formează un cuplu în prezent cu Daciana Toma, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012.

Florin Zamfirescu a povestit, în cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin, prion ce situație a trecut partenera sa de viață, daciana, cu care nu este căsătorit legal, în momentul în care a vrut să completeze formularul de autorecenzare. Partenera de viață a lui Florin Zamfirescu a vrut să treacă starea civilă reală, însă softul nu i-a oferit această opțoine, astfel că a fost nevoită să declare că este căsătorită.

Ce a pățit partenera de viață a actorului Florin Zamfirescu când a vrut să completeze formularul de autorecenzare. ”Poate să fie vârsta de 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, dar parteneriat nu”

 

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

„Suntem într-un moment în care eu va trebui să intervin, poate vom și râde puțin, dar e real. Deci, a fost soția mea, nu soția mea, că nu suntem căsătoriți, partenera mea și ea declarând, este corectă, diferența dintre noi e de 20 de ani. Eu am 73 și ea are 53, așa că a zis: „Domnule, nu suntem căsătoriți, nu pot să mint aici” și a declarat: “Parteneriat” și vârstele, și aparatul i-a răspuns: “Nu se poate”. Cum adică, domnule, ce nu se poate? Păi, nu se poate. Declarați că sunteți soție, că altfel se poate”, a spus Florin Zamfirescu, relatează click.ro.

”Poate să fie vârsta de 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, dar parteneriat nu. Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă: soț și soție. Și aparatul a răspuns: “Așa e posibil”. E o minciună”, a adăugat artistul.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?