Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Ce a pățit partenera de viață a actorului Florin Zamfirescu când a vrut să completeze formularul de autorecenzare. ”Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă”

Actorul Florin Zamfirescu, în vrstă de 73 de ani, a povestit prin ce întâmplare a trecut actuala sa parteneră de viață, Daciana Toma, în momentul în care a vrut să completee formularul de autorecenzare. ”Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă”, a mărturisit renumitul actor Florin Zamfirescu,

Florin Zamfirescu formează un cuplu în prezent cu Daciana Toma, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012.

Florin Zamfirescu a povestit, în cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin, prion ce situație a trecut partenera sa de viață, daciana, cu care nu este căsătorit legal, în momentul în care a vrut să completeze formularul de autorecenzare. Partenera de viață a lui Florin Zamfirescu a vrut să treacă starea civilă reală, însă softul nu i-a oferit această opțoine, astfel că a fost nevoită să declare că este căsătorită.

Ce a pățit partenera de viață a actorului Florin Zamfirescu când a vrut să completeze formularul de autorecenzare. ”Poate să fie vârsta de 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, dar parteneriat nu”

 

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Suntem într-un moment în care eu va trebui să intervin, poate vom și râde puțin, dar e real. Deci, a fost soția mea, nu soția mea, că nu suntem căsătoriți, partenera mea și ea declarând, este corectă, diferența dintre noi e de 20 de ani. Eu am 73 și ea are 53, așa că a zis: „Domnule, nu suntem căsătoriți, nu pot să mint aici” și a declarat: “Parteneriat” și vârstele, și aparatul i-a răspuns: “Nu se poate”. Cum adică, domnule, ce nu se poate? Păi, nu se poate. Declarați că sunteți soție, că altfel se poate”, a spus Florin Zamfirescu, relatează click.ro.

”Poate să fie vârsta de 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, dar parteneriat nu. Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă: soț și soție. Și aparatul a răspuns: “Așa e posibil”. E o minciună”, a adăugat artistul.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important