Categorii: Monden Vedete Romania

Ce a făcut Bianca Drăguşanu după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi! A plâns în mijlocul străzii şi…

Viaţa merge mai departe pentru Bianca Drăguşanu, după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi. Vedeta şi omul de afaceri au fost căsătoriţi doar 3 luni.

Ce a făcut Bianca Drăguşanu după ce a anunţat că divorţează de Alex Bodi!

Imediat după ce a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu Alex Bodi. Deşi au anunţat că s-au despărţit, imaginile cu cei doi au uimit pe toată lumea.

Blondina şi fostul ei partener au stat îmbrăţişaţi, în mijlocul străzii, ba chiar s-au sărutat cu foc şi au plâns, semn că şi-au luat rămas bun unul de la celălalt. Fosta prezentatoare tv a hotărât să pună punct căsniciei cu Alex Bodi, după ce bărbatul ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri.

La nici o zi după ce a trecut pe la notar, Bianca Drăguşanu nu a stat închisă în casă, ci a mers la mall cu fetele. Blondina a fost surprinsă în timp ce se plimba cu prietenele sale, într-un centru comercial din nordul Capitalei.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Tinerele au luat masa împreună, iar apoi s-au oprit la cinematograf. Bianca Drăguşanu părea mai veselă ca oricând şi nimic nu trăda că ar trece printr-o perioadă grea.

Zilele trecute, Alex Bodi a publicat un mesaj dur pe Instagram, după despărţirea de Bianca Drăguşanu.

”Oamenii te provoacă până scot la iveală cea mai urâtă latură a ta, apoi se prefac în victime”, a scris acesta pe reţelele de socializare.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?