Categorii: Monden

Ce decizie a luat Andreea Antonescu imediat după ce a anunțat că divorțează de Traian Spak. “A plâns când…”

Andreea Antonescu și Traian Spak au avut relație la distanță și, în cele din urmă, au ajuns la divorț, după opt ani de la căsătorie. Imediat după anunț, artista i-a organizat fiicei sale, Sienna, o superbă petrecere cu ocazia zilei de naștere.

Artista i-a dăruit micuței și o carte, întitulată “Gânduri pentru fiica mea! Andreea și Sienna”, ce conține multe mesaje de iubire și poze cu cele două din diferite momente ale vieții lor. Sienna a lăcrimat de fericire la primirea cadoului, mai ales când a citit mesajele din carte.

“Sienna a plâns când a început sa citească cartea. Cred că a fost singurul cadou care a impresionat-o atât de tare!”, a declarat Andreea Antonescu pentru wowbiz.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

De precizat că Sienna a ajută de minune pe Andreea Antonescu să treacă peste divorțul de Traian Spak. ”Tu ești partea perfectă a vieții mele! (…) Îți mulțumesc @sienna_spak pentru că-mi faci viața perfectă!”, este mesajul pe care artista l-a postat pe conturile ei de socializare.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat