Categorii: Știri Stiri externe

Caz șocant în Egipt. Un bărbat a decapitat o persoană în stradă, în plină zi

Caz terifiant în Egipt. Un bărbat a atacat cu un cuțit de mari dimensiuni și a decapitat o altă persoană, tot bărbat, în stradă, în plină zi. Alte două persoane au fost rănite în urma atacului. Tragedia a avut loc în orașul Ismailia. Atacatorul a fost arestat, iar autoritățile locale au deschis o anchetă în acest caz.

Autorităţile egiptene au arestat un bărbat care a decapitat o altă persoană în plină zi pe o stradă din oraşul Ismailia, informează Agerpres. În social media au fost publicate înregistrări video cu crima în care se vede că fapta s-a petrecut în timp ce în zonă se mai aflau trecători. De asemenea, în înregistrările respective se aud şi ţipete.

Potrivit autorităților, asasinul era “instabil psihologic”. Acesta şi-a atacat victima, un alt bărbat, cu un cuţit de mari dimensiuni, rostind cuvinte neinteligibile. Alte două persoane au fost rănite în atac.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Un bărbat a decapitat o persoană în stradă, în plină zi. Internat pentru dependență de droguri

Autorul crimei lucra la un magazin de mobilă al cărui proprietar era fratele victimei şi a fost internat pentru dependenţă de droguri la un centru de reabilitare, a mai menţionat ministerul.

Procuratura egipteană a ordonat o anchetă rapidă în legătură cu acest caz.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat