Categorii: Monden

Cauza morţii actriţei Florina Cercel! Cât s-a chinuit în ultimele 3 luni

Florina Cercel a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 76 de ani. Actriţa a pierdut lupta cu viaţa după o suferinţă provocată de o boală necruţătoare.

Cauza morţii actriţei Florina Cercel! Cât s-a chinuit în ultimele 3 luni

Actrița suferea de cancer la plămâni, aceeași boală de care a murit și primul ei soț. Actrița nu a vorbit despre afecțiunea ei până acum și a dus această luptă singură.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
‘Colegii Florinei sunt consternaţi. Nu ştiu câţi ştiau că este bolnavă…A fost un om deosebit, este o pierdere absolut imensă pentru toată ţara asta, pentru lumea artistică şi pentru toţi cei care au iubit-o şi respectat-o. Îmi pare rău, nu am cuvinte. Am sperat că o să mai dureze, dar, din păcate, s-a stins azi dimineaţă.
Mie, personal, nici nu îmi vine să cred. Am vorbit săptămâna trecută, am fost să o văd… Era într-o stare ca orice bolnav. Dar era într-o stare bună, cel puţin psihică. Ea nu a vrut să se ştie că e suferindă’, a declarat Monica Pop la Antena3.
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR