Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

Cătălin Botezatu, în pericol să își piardă job-ul de la Kanal D! Creatorul de modă a slăbit foarte mult

Cătălin Botezatu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticat cu neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră. Creatorul de modă a fost operat la colon în Turcia, iar acum a revenit în România.

Cătălin Botezatu, în pericol să își piardă job-ul de la Kanal D!

Însă problemele nu se termină pentru el. Cătălin Botezatu va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare, motiv pentru care s-a văzut nevoit să își întrerupă anumite proiecte. Designerul a renunțat la rubrica pe care o avea la Kanal D, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a declarat Cătălin Botezatu la Kanal D.

Cu toate acestea, Cătălin Botezatu a mărturisit că va participa în continuare la evenimente mondene.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?