Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Cât de sexy este iubita lui Ciprian Marica. Ioana Marcu arată de milioane, deși a adus pe lume doi copii

Ciprian Marica este un bărbat norocos. Iubita lui, Ioana Marcu, arată extraordinar, deși a trecut prin două nașteri. Frumoasa blondină a făcut furori la plajă, în costum de baie.

Cât de sexy este iubita lui Ciprian Marica. Ioana Marcu arată de milioane, deși a adus pe lume doi copii

Ioana Marcu și-a etalat trupul de invidiat la mare, iar imaginile cu ea au încins Instagramul. Aflată în vacanță pe litoralul românesc, alături de cei doi copii ai săi, Ioana Marcu a atras toate privirile cu costumul întreg animal print. Nu este de mirare de ce Ciprian Marica s-a îndrăgostit de ea.

‘Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri’, spunea Ciprian Marica despre mama copiilor lui. 

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ciprian Marica și Ioana Marcu au împreună doi copii, însă nu sunt căsătoriți.

‘La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, mărturisea Ciprian Marica despre o posibilă nuntă cu Ioana.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?